eBA Satış Teklif Yönetimi Süreci (RFQ)

eBA Satış Teklif Yönetimi Süreci (RFQ), süreçlerinizi dijitalleştirerek iş akış yönetiminizi sağlamanıza olanak tanır. Müşterilerinizden gelen tüm teklif taleplerini (RFQ), eBA platformu üzerinde geliştirdiğimiz uygulama ile kolaylıkla yönetip, sürecinizi dijitalleştirebilirsiniz. Teklif talebi geldiği an, teklifin müşteriye ulaştırılmasına, teklifin durumuna, gelen revizyonların takibine kadar süreci yönetilebilir, takip edilebilir bir yapıya dönüştürebilirsiniz. eBA iş akışı yönetimi ile sunduğu çeşitli avantajlar mevcuttur. Bunlar şu şekilde sıralanabilir:

Kişiye bağlı olmayan, olası hataların minimize edilmesine olanak tanır.

Doğru bilginin doğru zamanda kişilere aktarılmasına yardımcı olur.

Görevlerin zamanında tamamlanmasına yönelik aksiyonların alınmasına yardımcı olur.

Mükerrer işlerin ortadan kaldırıldığı ve en önemlisi kurumsal hafızanın oluştuğu bir yapı ile kaliteli ve etkin olarak süreci yönetmenize olanak tanır.

Kullanmış olduğunuz ERP’lerde var olan bilgilerinizin (Müşteri, Stok, Operasyon), eBA’da oluşturduğumuz ekranlardaki alanlar ile entegrasyonunu sağlayabilirsiniz. ERP tarafında olmadığı halde akışta kullanılacak ekranlardaki gerekli alanlar için eBA üzerinde ayrı tanımlama formları oluşturabilirsiniz. Böylece ekranlarda gerekli olan bilgilerin doğru ve kolay bir şekilde girilmesini sağlayabilirsiniz.

eBA iş akışı yönetimi, firmanıza özel ekran ve akışlar tasarlanabilmesine yardımcı olur. Ayrıca isteğinize özel uyarı, hatırlatma, yönlendirmeler de yapılabilmektedir. Bununla birlikte farklı kurumsal uygulamalarınız ile gereken entegrasyonlar da sağlanabilir.

BAŞA DÖN
Demo Talep Edin